Back to Top

Har du lång erfarenhet av träning & hälsa?

Då vill vi gärna samarbeta med dig. För att vårt samarbete ska fungera så enkelt som möjligt har vi några grundkrav som du behöver uppfylla.

Vi ser gärna att du

  1. Delar våra värderingar när det gäller försäljning av naturliga och ekologiska produkter.
  2. Är en etablerad personlighet inom träning och hälsa.
  3. Har dokumenterad kunskap och/eller relevant erfarenhet, gärna minst 5 år.
  4. Är genuint intresserad av träning och hälsa och arbetar aktivt i branschen.
  5. Är starkt motiverad till att förbättra dina medmänniskors liv.

Så här fungerar samarbetet

Att bli affiliate hos oss innebär ett enkelt samarbete utan några krusiduller. Du får en unik länk till vår e-butik som du publicerar i dina marknadsföringskanaler. När dina besökare klickar på den länken får du 10% på deras beställningar nu och i framtiden. Givetvis kan du djuplänka till vilken sida på Makeover som du vill och fortfarande erhålla ditt arvode. Vi tar hand om lagerhållning, distribution, administration, betalningsväxlar, ångerrätt, returer och kundtjänst. Det enda du behöver göra är att publicera din personliga länk.

Observera att alla kunder som kommer via din länk förblir dina kunder och fortsätter att ge dig 10% på alla beställningar, med ett enda undantag: om dem redan tillhör någon annan affiliate. Det som krävs är alltså att kunderna kommer via din länk vid det första köptillfället och använder samma konto eller mejladress i dem kommande köptillfällena. Utbetalningar sker månadsvis om arvodet överstiger 1000kr och i annat fall en gång per år.

Maila oss uppgifter om webbadress, namn, och telefon på affiliate@makeover.se så kontaktar vi dig omgående.