Back to Top

Om företaget

Vi vill bidra till att du som kund kan handla miljövänligt, hälsosamt och känna tillit för att vårat urval av produkter är väl testat och genomgånget.

Varför välja naturligt och ekologiskt?

Bland en uppsjö av anledningar till varför naturligt och ekologiskt borde väljas framför konventionella och massproducerade alternativ finns några extra viktiga, tycker vi.

För en hållbar framtid
Ekologiska produkter odlas utan bekämpningsmedel och GMO. Bekämpningsmedel har negativ inverkan på vattendragen, ekosystemet, på såväl människor som medmänniskor, medan GMO, ”genmodifierade organismer” leder till användning av ännu starkare bekämpningsmedel till följd av mer resistenta grödor.

Behandla kroppen med kärlek och omtanke
Ett ekologiskt alternativ är ett nyttigare val för kroppen, både på in- och utsidan. Våra ekologiska råvaror är fria från tveksamma tillsatser eller utfyllnader, skumma e-nummer, artificiella färg- och smakämnen. Våra ekologiska skönhetsprodukter är fria från SLS, parabener, mineraloljor, ftalater, formaldehyd samt konstgjorda färg- och doftämnen.

Nej till urvattnad mat och en urlakad moderjord
En konsekvens av massproduktionen är konstgödslingen. Den har i sin tur lett till alltmer urlakade marker och utvattnad mat. Det innebär att vi inte får i oss de vitaminer och mineraler som vår kropp egentligen behöver genom maten vi äter.

Vi är djurvänner
Att välja ekologiskt innebär ett val av en naturlig och human djurhållning. Det betyder att djurhållning sker på djurens villkor och utgår från djurets naturliga beteende – grisar får ta ett gyttjebad och kor får beta fritt ute i naturen. Vårt vassleprotein kommer från gräsbetande kor som får vistas i det fria. Våra skönhetsprodukter är aldrig testade på djur.

Här kan du läsa om fem anledningar till att välja en naturlig livsstil för en bättre hälsa.  

Vår filosofi

Vi på Makeover väljer ut och säljer etiska produkter med långsiktigt hälsofrämjande egenskaper. Vår filosofi är att främja en sund och ekologisk livsstil – vi eftersträvar en frisk och hälsosam jord – både för djuren, naturen och människorna! Vårt mål är att göra det enkelt för dig att välja ekologiskt istället för att köpa vanliga produkter som inte ger dig samma nytta som våra. Vi arbetar även för att få många fler att få upp ögonen för ekologiska produkter så att fler ändrar sina konsumtionsvanor och på så sätt får ett bättre liv.

Innehållskrav på Makeovers produkter
När du köper dina produkter hos oss är det viktigt att du känner dig trygg med ditt köp – därför värdesätter vi på Makeover en hög produktintegritet och ett produktsortiment fritt från giftiga och tveksamma ingredienser. Vi uppmuntrar inte heller till en onaturlig djurhållning. Därför väljer vi uteslutande naturliga och helst ekologiska produkter. Läs mer om vår produktintegritet här.

Makeover gillar transparens
Produkter ska alltid bära på en innehållsförteckning och det är vi väldigt noggranna med. På Makeover vill vi ge dig som kund fullständig information om varje produkt och återge dess kompletta innehåll tydligt – för ett säkert beslut och ett tryggt köp.

Företagsuppgifter

Makeover (bifirma till Acai Software AB).
Organisationsnummer: 556903-8499.
Momsregistreringsnummer: SE556903849901.
Bolaget har sitt säte i Stockholm och är registrerat för F-skatt och moms.
Adress: Makeover c/o Acai Software, Robert Almströmsgatan 6, 11336 Stockholm.
Telefon: 0738 969696 (använd mejl för kundservice).
Mejl: info@makeover.se

Om du har frågor kring vårt sortiment eller tips på någonting som gäller naturliga produkter inom hälsokost, livsmedel, skönhet och träning så är du varmt välkommen att kontakta oss. Eller om du har idéer på hur vi kan få ut fördelarna och nyttan med naturliga och ekologiska produkter till många fler så vill vi gärna prata med dig. Du kan kontakta oss via vårt formulär här.