Back to Top

Returer – gör så här

Om du behöver returnera någon av våra produkter så ska alla etiketter finnas kvar på varorna. Tänk även på att alla varor du skickar tillbaka ska vara packade i en kartong så att de inte går sönder under transporten.

För att vi ska kunna godkänna returen måste varan du returnerar vara i ”väsentligt oförändrat skick”, detta innebär att varan ska vara precis som när du tog emot den. Kom ihåg att packa varan på ett bra sätt, helst i originalförpackningen tillsammans med inneremballaget och eventuella tillbehör. Om produkten skadas under transporten på grund av att produkten inte packats ordentligt debiteras du som kund.

Tänk därför på att packa produkterna så dem inte skadas på vägen och tänk även på att samtliga etiketter ska sitta kvar.

Om du reklamerar en produkt så är returen fraktfri. Om du har ångrat dig och inte vill ha produkten så betalar du frakten själv.   

För att du ska få så snabb hjälp som möjligt när det gäller din retur ber vi dig att uppge orsaken till returen eftersom vi då kan hantera din retur snabbare. 

Gör så här för att returnera produkterna:

  1. Packa produkterna ordentligt så att de inte skadas under transporten. Kom ihåg att produkterna ska återsändas i oförändrat skick och att samtliga etiketter ska sitta kvar.
  2. När du returnerar en produkt så är det du som ansvarar för att produkten kommer fram. Vårt tips är därför att du skickar paketet med rekommenderat brev så att försändelsen går att spåra.
  3. Kom ihåg att skriva ordernummer för att vi ska kunna betala tillbaka kostnaden för produkten. OBS! Vi behöver inte OCR-nummer utan ORDERNUMMER för att kunna göra din återbetalning.
  4. Kom ihåg att skriva ditt namn och adress.
  5. Kom ihåg att berätta varför varan returneras (ångerrätt, reklamation) så att vi så snabbt som möjligt kan göra din återbetalning.

Skicka varorna till:
Makeover c/o Acai Software
Robert Almströmsgatan 6
11336 Stockholm

När vi mottagit din retur, eller fått ett bevis på att varan återsänts, betalar vi tillbaka pengarna inom 14 dagar från den dag vi tog emot ditt meddelande om utövande av ångerrätten. Räkna med att det kan ta 5-7 dagar innan återbetalningen har förts in på ditt konto.